Dark Ale
Christmas porter is back! I’ve done this recipe before (Batch 33) and my memory was telling me that this beer was a lot better than it turned out this time, so I’m thinking I messed up...
A clone of Mohawks recipe ‘Export 1937 Imperial Brown Stout’ which is based on a traditional recipe from London and I’ll quote Mohawks own words for this beer on the app Untappd:...
Nu är det jul igen! Julportern är här och den slår fjolårets! Årets julöl blev engelsk porter, igen, men denna gången klonade jag Eletric Nurse Underbar jul som jag aldrig har smakat på personligen...
Sött och starkt intill vintern Ett experiment som faktiskt inte blev dumt alls. Så det kan gå. Stout har jag pratat om tidigare är en väldigt rolig sort att göra på grund av att det går att göra med...
Stout till frukost Havregryn har letat sig in i den här stouten och kanske passar den då bäst in till rostat bröd eller varför inte till ägget? Förmodligen är det inte många som vill dricka den här...
Mörk julöl på promenad Årets julöl blev en promenadporter med rostade chokladtoner och eftersom den är på en promenad är det ingen vintervärmare. Tredje promenadportern jag gör och recpetet är från...
Mörkt men hett, mitt i sommarvärmen Kan vara märklig öl att brygga mitt i sommarens rekord-hetta men finns det bättre eller sämre tider för god öl? Experiment! Denna stout är ett egenkomponerat recept...
I redid the same recipe Imperiets Vinterporter from Batch 2 but didn’t reach high enough OG making it a much lower alcohol beer. My next attempt was in Batch 10 and even though I managed to...
I’m a sucker for All In Brewing’s “Hustle”, which is an imperial stout flavored with hazelnut so imagine how happy I was when I found a brown ale recipe with hazelnut! Heaven...
“Great stroll porter: a porter with hints of caramel, balanced by roasty tones and with classic hops bitterness. A soft but long lasting taste that you can drink a lot of. Max. alcohol:...
I decided to make this beer during spring so that I could save a bigger 1 liter bottle for Christmas, just to see how it would taste after some storing. I was very happy with my last stout Batch 2...
Before I decided to make a brown ale , I didn’t know much about it except that the few I’ve tasted was good. When reading up on recipes it seemed that the British version is a bit sweeter...
Dark yet again! The Portur I did as my first beer ever was really good, but I thought of doing something more stronger so the idea was to brew an Imperial Stout before Christmas. I followed the recipe...
My very first batch, my very first beer and not least my very first Portur! The beer style Porter was said to be easier to brew than other styles so when I had the choice to choose a starting kit...